Perjantai-illan ratoksi käytiin kentällä vähän agiliitämässä. Rio oli mukana rakentamassa rataa, pyörimässä jaloissa ja tunkemassa itseään putkiin jo siinä vaiheessa, kun kannettiin niitä Oton kanssa kentälle. Sen lisäksi Rio käytiin noukkimassa muutamaan otteeseen A-esteen ylösmenon puolivälistä turvaan, ehtiväinen pentunen... Leikittiin ensin Rion kanssa hetki esteiden välissä, minkä jälkeen tehtiin vähän putkea ja hyppyjä. Huomasin heti alkuvaiheessa, että lelupalkka nosti Rion kierroksia vähän turhan paljon, joten vaihdettiin palkka lelusta nameihin. Tehtiin putkea suorana ja mutkalla sekä yhden "hypyn" kautta, Rimpalla oli tosi kivaa. :) Tehtiin myös pari lähetysharjoitusta hieman lyhyemmän putken kautta namilautaselle, hienosti sujui.

Nemon kanssa tehtiin helpohkoa rataa, missä keskityttiin lähinnä kontakteihin. Tein ihan tarkoituksella radan, missä A:lle tultiin hypyn ja suoran putken kautta tosi kovaa, jotta päästäisiin kertaamaan kontakteja myös kovasta vauhdista. Parin muistutuksen jälkeen rata sujui oikein hienosti, Siuntioon lähdetään siis hyvillä mielin. Kontakteja tosin pitäisi kertailla myös remmissä, jotta Nemo kestäisi enemmän välimatkaa/mun liikettä ja suorittaisi silti kontaktit huolella.

Myyn kanssa iloiset tokotreenit. :) Alkuun paikallaanolo, nousi hieman kun lähdin palkkaamaan. Annoin uuden käskyn, eikä enää noussut. Lisäksi lyhyitä pätkiä seuraamista ja seuraamisesta maahanmenoja, oikein iloista ja keskittynyttä tekemistä, jes! Ottokin kehui, että Myy näyttää ihan tokokoiralta. Lopuksi käytiin ottamassa parit hypyt.

Tänään käytiin Rion kanssa normaalien aamutokojen (perusasentoa, istumista ja istu-seiso -vaihtoja) jälkeen ihmettelemässä ihmispaljoutta ja tekemässä kontaktitreeniä kauppakeskuksen ulkopuolella. Rio oli tosi hieno, se ei välittänyt mitään skeittaavista pojista, lastenrattaista, pyörätuolista eikä ohikulkevista ihmisistä. Marjamyyjäkin kehui kuinka kauniisti Rio käyttäytyy. Iltapäivällä mentiin käymään kavereilla, missä Rioa vastassa oli Hilla-corgi ja Tessa-flätti. Koirat leikki hyvän tovin keskenään, minkä jälkeen käytiin vielä metsässä juoksentelemassa Tessan ja Marian kanssa. Iltaruuan yhteydessä parit perusasennot ja ihan lyhyt paikallaanolo, ei viitsitty enempää kun Rio oli vähän väsyneen oloinen.